grimm

Alla inlägg den 21 juli 2010

Av Grimm & Malin - 21 juli 2010 12:41

Igårkväll var jag ute och gick med Vicki, matte, lillmatte och minimatte. Vi gick på slingan, och jag var lös nästan hela rundan! Jag var faktiskt superduktig, gick nästan aldrig före den som gick först (lillmatte säger att hon ska lära mig att inte gå före när jag är lös) och så höll jag mig på "stigen" ;) Jag fick även spåra upp minimatte en gång, och så tränade jag "stanna kvar" med lillmatte. Hon kan gå jättelångt iväg utan att jag springer efter nu! :) Det är bra ;)


En lite tråkig sak är att jag är lite halt  på mitt ena framben :/ Jag snubblade typ häromdagen, och nu får jag inte springa så mycket bara för det...

Plus att jag har dubbla hörntänder, både uppe och nere! Matte säger att jag kanske får åka till veterinären och ta bort dom gamla...


Igår kom husse hem igen och jag blev glaad! Tyckte bara att det som han har runt hela sin fot och upp till knät nästan, är lite konstigt. Och han låter mig ju knappt lukta på det ens!

Imorse hämtade jag i alla fall tidningen till honom, jag är ju bra på att hjälpa till :)


Idag har jag fått ny mat, som är speciellt till golden retrievers :) Den var good ;)

Sen fick jag en såndär orange sak som man ska hämta i vattnet, en "vattenapportsak". Hoppas att jag får använda den snart :)


Detta är förresten sista bilden på min giraff, som hel i alla fall... Jag bet isönder den och drog ur luddet på den  när jag var själv hemma häromdagen, hehe. Bättre det än möbler säger matte! :)

  

Ovido - Quiz & Flashcards