grimm

Alla inlägg under mars 2011

Av Grimm & Malin - 10 mars 2011 14:47

Vilken urtrist dag... Om det inte regnar så snöar det, och om det inte snöar så haglar det! Lägg till "lite" blåst på det så blir det ju perfekt, eller? Tror inte bara att det är jag som vill ha vår och värme nu, ja, så som det var i helgen!

Av Grimm & Malin - 7 mars 2011 14:39

Igår var mattarna i Malmö och lekte modeller. Jag och Vicki blev passade av farfar :) Jag skulle ju varit med, men det fick jag inte...Här kommer en av bilderna iaf!


  


Av Grimm & Malin - 5 mars 2011 19:25

  

Lotta och Mira! Lilmatte lyckades inte få en bra bild från sidan på mig idag, men såhär ser min svans ut iaf ;) Ska försöka få en bra bild snart.


    


    


    


  


  

Av Grimm & Malin - 5 mars 2011 13:57

Ikväll kommer bilderna från idag in :) Ett smakprov sålänge.


  

Av Grimm & Malin - 5 mars 2011 12:20

Underbart väder! Strålande sol och runt 5 grader :) Snart ska jag och lillmatte ut på en långprommis. Kameran är med, så senare kommer det förhoppningsvis in några bilder :)

Av Grimm & Malin - 2 mars 2011 16:32

Jag skulle ut med lillmatte på en halvtimmesrunda - det blev en entimmesrunda ;) Vi gick förbi skolan där lillmatte har praktik nu, och fritidsbarnen var ute. Det började med att fröknarna kom fram och hälsade och berömde mig för att jag var så fin och så duktig när jag bara ligger på trappan när det kommer hundar förbi ;) Sen kom alla barnen fram och klappade, gav mig pinnar och godis! I början var det ju hur kul som helst, men när jag stått ut med dom i typ en kvart så gick jag och la mig och tuggade på en pinne istället! :)


Förresten så trimmades ju jag igår! Det gick bra :) Min svans är riktigt snygg nu måste jag säga! ;) Och så fick jag ett nytt halsband plus ett par ben därifrån också :)


  

Av Grimm & Malin - 1 mars 2011 15:29

Snart bär det av mot Hässleholm och Tail's - jag ska ju trimmas idag! 16.30 närmare bestämt ;)

Ovido - Quiz & Flashcards