grimm

Alla inlägg den 8 januari 2011

Av Grimm & Malin - 8 januari 2011 19:15

Igårkväll, när familjen satt och tittade på Let's Dance, så upptäckte jag nåt skitläskigt rent ut sagt! Jag gick in i köket, och började skälla som bara den med svansen mellan benen. Lillmatte som satt i soffan såg att jag tittade upp på något i ansiktshöjd, och trodde att antingen är Pysen uppe på vasken eller så är där nån - typ ett spöke haha ;) Jag var jätterädd och sprang in i TV-rummet för att få hjälp. Till slut så gick alla upp (till och med husse!), jag fortsatte skälla - trots att jag höll i ett fodral till ett par hörlurar i munnen, och då kom de fram till att jag hade sett 2 ljuspunkter i taket - från ett par spotlights :P Men snacka om att de var läskiga! Jag har aldrig varit så rädd - och jag har aldrig skällt så mycket inomhus kan jag säga ;)

Av Grimm & Malin - 8 januari 2011 13:42

Ni anar inte hur gott godiset som lillmatte gjorde till mig igår är! Supergott - gör nästan vad som helst för att få det ;) Idag ska hon kanske göra två satser till, så att vi har hemma :)


Nu har jag precis varit ute och gått. Jag har blivit halt igen... Har börjat lite smått innan, men bara när jag gått långa rundor, men idag hann jag bara gå en liten bit innan jag blev jättehalt :( Ingen vet vad jag har gjort. Får hoppas att det blir bättre snart igen.


  

Ovido - Quiz & Flashcards