grimm

Alla inlägg under april 2011

Av Grimm & Malin - 17 april 2011 10:28

Nu åker vi snart iväg för att träffa Lotta och Mira! :) Synd att solen inte tittar fram, som de faktiskt lovat :/ Men men, tur för mig att det inte är för varmt - jag har nämnligen sämst kondis!

Var ute och gick med mattarna igår, sprang fram och tillbaka mellan dom. Lillmatte och minimatte testade sina nya joggingskor. Men alltså, när vi kom hem var jag heelt slutkörd! Hur kommer det då bli idag när jag ska springa ikapp med syrran? Nej, nästa vecka ska jag och lillmatte börja ut och jogga!


Nu tittar minsann solen fram - bra eller dåligt? ;)

Av Grimm & Malin - 15 april 2011 19:02

Nu har jag fixat så att det finns kategorier en bit ner på sidan, till höger såklart :) Har först och främst samlat ihop bildbomb-inläggen, inte alla såklart, men en del, men även en del andra inlägg. Så om ni vill se en massa bilder på mig (och mina polare) så är det bara att klicka in er på "bildbomber"! :)


På söndag ska jag träffa syrran! Ska gå en runda, och jag har hört vatten, bäckar och sjöar nämnas? Syrran och vatten - kan det bli bättre!? Ska ju bli fint väder också, så det är ju med ett stort plus :)


 

Av Grimm & Malin - 15 april 2011 08:56

Idag ska jag bli riktigt vårfin. Ska trimmas inför alla utställningar jag ska på :) Ska bli gött att bli av med lite päls nu när det börjar bli varmt ute också.

Av Grimm & Malin - 14 april 2011 17:27

Innan idag var jag ute och gick en runda med lillmatte och farmor i skogen. Nu är där en massa vitsippor överallt! Såg en ekorre också, stod stilla och tittade på den tills den klättrade upp i ett träd - då blev den intressant! Tyvärr så kan jag inte klättra...

När syrran och hennes kompis kom hem blev det en promenix med dom också.


Snart börjar det hända en massa saker varje helg känns det som. Är anmäld till 2 stycken open show's, den första är redan den 24:e april (snart!) i Ekeby, och den andra är i Skottorp de 8:e maj :) Sen är det ju internationell hundutställning i Hässleholm den 22:a maj, och den 28:e (?) börjar aktiveringskursen :D (Lördagsmornar 9.00, tjoho tycker lillmatte!)

Sen i juni är det ett par utställningar i närheten, typ i Åhus och Tollarp, som vi nog ska gå på. Sen ska minsann ha sommarlov ;)


  

24:e april förra året. Har vitsipporna kommit tidigt i år?

Av Grimm & Malin - 13 april 2011 13:48

Härmed avslutar vi tricket Head down! För nu sitter det som en smäck ;) Kolla själva:


Av Grimm & Malin - 12 april 2011 18:51

Lillmatte knåpade ihop en ny header lite snabbt nyss. Bara för att bli av med den vintriga ;) Det är ju vår nu! Det kommer att komma upp en ny, snyggare och ännu mer vårig/somrig snart kan jag lova! :)

Av Grimm & Malin - 10 april 2011 14:03

Idag fyller minimatte Tina 15 år, så grattis till henne! :)


 


Vilket väder det är idag då! Strålande sol och minst 16 grader i skuggan :) Familjen har suttit ute och solat, och jag hara badat i min "pool" ;) Här kommer en liten filmsnutt från när den fylldes på (tur att lillmatte numera har en vattentät kamera! Lär behövas i sommar, då blir det full fart i allt vatten jag kan komma nära).


Av Grimm & Malin - 9 april 2011 13:32

Idag har jag varit typ 1 meter från en ekorre! Utan att jaga den kanske ska påpekas ;) Den satt bara och tittade på mig ett tag, sen skuttade den iväg igen.

Var nyss ute och gick med lillmatte i det superfina vädret. Hände inget intressant, mer än lite godissök, och så hittade lillmatte några vitsippor. Vår! :)

Ikväll kommer släkten hit för att fira minimatte :)

Ovido - Quiz & Flashcards