grimm

Alla inlägg under juli 2011

Av Grimm & Malin - 18 juli 2011 14:06

På onsdag åker jag på min första semester med familjen! En liten minisemester, ska bo i en stuga i Tingsryd i 2 nätter :) Vicki hänger självklart också med. Men innan dess, imorron närmare bestämt, ska matte firas lite (hon fyller år!) och senare på kvällen är det kurs för min och lillmattes del.

Uppdaterar (med massa bilder förhoppningsvis) när jag kommer hem igen :)


 

Av Grimm & Malin - 13 juli 2011 14:29

Kan meddela att mina öron inte kliar längre, och vi har slutat med den där öronmedicinen :) Men nu har ett annat problem uppstått... När jag skulle äta innan idag så ville jag inte äta upp all mat (chock!). Oftast så blötar matte upp min mat, så att den är mjuk när jag äter den, men ibland så glömmer hon det - men jag äter ju upp den ändå. Men inte idag. (Eller jo, när jag varit ute en runda tvingade jag i mig resten).

De har 2 alternativ att fundera över: 1. Jag var helt enkelt inte hungrig. 2. Jag har ont i munnen, nån tand eller så.

Får se om jag äter upp ikväll. Det ska nog inte vara några problem! :)



Av Grimm & Malin - 10 juli 2011 19:45

Eller nästan i alla fall ;) Igår hade matte och lillmatte kalas, och en av gästerna var en Huskytjej! Nanouk (stavning?) heter hon. Vi busade en hel del under kvällen, hur kul som helst! Tyvärr så kunde vi inte rusa runt som vi ville, för hon var tvungen att vara kopplad... Men det gick bra ändå :) Här kommer en liten bild på oss (och polisen Vicki...)



Gissa om jag varit trött idag. Efter att ha börjat dagen med kurs där vi fick leta upp grejer i gräset (roliga apportgrejer!) i världens värme, och sen massa bus så har jag varit deckad hela dagen. ;)

Av Grimm & Malin - 4 juli 2011 15:39

Idag bar det av till veterinären för att kolla upp mina öron (som börjat klia ännu mer under natten). Fick tid ganska snabbt, redan klockan 12, så det var ju bra :)

Började med att ställa mig på vågen - kan ni gissa vad jag vägde? 35.8 kilo! Nu förstår jag varför lillmatte knappt orkar lyfta upp mig i bilen när vi ska på kurs, hehe ;) Jag får väl lära mig att hoppa upp själv... Eller, nej.

Jaja, sen kom jag in i ett väntrum och fick sitta där ett tag. Där luktade grisöron! Tur för mig, otur för lillmatte och matte :P

Efter en stund kom veterinären in. Hon petade med en lång tops i mina öron, och gissa om det kliade gött! Och den grejen som hon tittade i mina öron med kliade också rätt bra ;)

Resultatet visade att jag hade fått svamp i mina öron! :O Hoppsan. De trivdes nu när det var varmt och fuktigt, och dom blir ju bara gladare när jag badar...

Så nu är poolen borta igen (till min förvåning när jag kom hem från en promenix nyss).

I 10 dagar ska jag få nån smet i mina öron nu... Så får vi hoppas att det försvinner! :)


 

Av Grimm & Malin - 3 juli 2011 12:20

Puh! Jag har typ nyss kommit hem från en liten promenix med lillmatte. Det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig i poolen - sköönt! Förresten, minns ni den rosa barnpoolen jag fick förra året? Den står numera på våran gräsmatta permanent. Denna kan jag bre' ut mig i riktigt, härligt! ;) Men allt är inte positivt med den... Jag tror att det kan vara så att jag fått våtexem vid örat! :( Eller, vi vet inte, men klia har jag i alla fall... Matte ska antagligen ringa veterinären imorron.

Ovido - Quiz & Flashcards