grimm

Alla inlägg under juli 2010

Av Grimm & Malin - 18 juli 2010 11:51

Jag har inte kunnat blogga under helgen för att det har åskat här, så att något till brebandet har pajat för väldigt många i Vinslöv. Men nu är jag tillbaka!

Jag har nyss kommit hem från en promenix med matte. Vi träffade några hundar som jag fick hälsa på, men inte busa med :/

Idag kommer mormor och morfar hit på lunch :)

Husse ska kanske opereras idag, och i så fall kommer han hem typ på onsdag :)

Av Grimm & Malin - 15 juli 2010 21:00

Idag har det varit så kvavt ute igen.. Gillar det inte. Det är jobbigt att ut och gå, men jag har ändå varit ute och gått 2 gånger idag. Varmt var det!

Nu ikväll så har jag hjälpt till med att plocka bort en massa fula växter från rabatten. "Hjälpte till" att bära bort grenar och sånt också ;)


Idag skulle egentligen husse opererats, men det blev inte av. Nu blir det troligen inte operation förrän efter helgen, vilket innebär att han inte kommer hem på ganska länge... :( Mattarna säger att jag ska lära mig att hämta saker till honom sen, eftersom han kommer att vara gnällig ocg tjatig ^^ Det fixar jag! ;)

Av Grimm & Malin - 14 juli 2010 17:44

Jag hinner inte skriva så mycket nu, jag ska till Rammen med matte och lillmatte och spåra har jag hört! Ska bli roligt ;)

Av Grimm & Malin - 13 juli 2010 18:50

Igår var det som sagt "avslutning" på valpkursen. Vi fick testa på lite av de sakerna som vi gjort under våra 8 gånger som vi varit där. Bl.a hoppa hinder, tunnel, stanna kvar, inkallning, apport och kontakt. Jag var inte ett dugg peppad på något tyckte lillmatte. Totalt ofokuserad.

Men jag gjorde alla sakerna, men klarade inte att hålla fokusen så länge, hehe. Det var helt enkelt för varmt, plus att jag var trött efter att ha busat med T-Son...

Men vi ska träna vidare, och jag kommer att bli bäst! Ledaren på valpkursen tycker att jag och lillmatte har superbra kontakt, det var bara igår som det gick lite trögt ;)


Idag har jag varit hemma själv med Vicki medan matte, lillmatte och minimatte var i stan och hälsade på husse på sjukhuset. Jag blev inte inlåst i köket denna gången, utan jag fick springa fritt i hallen och köket! Och jag hade inte bitit på några skor, så jag får fortsätta med det ;)

Av Grimm & Malin - 12 juli 2010 18:04

Nu har jag varit hemma hos mormor och morfar och busat med T-Son :) Vi blev lika trötta bägge två ;) Sen "busade" jag med Hazze lite också, men då gick det inte lika vilt till haha ;)

Ikväll är det förresten sista valpkurstillfället. Lite trist men ändå skönt :) Ikväll ska jag visa vad jag går för! ;D


Bild från första tillfället. Wow vad jag (och alla andra) har växt på 10 veckor :O

  

Av Grimm & Malin - 12 juli 2010 11:45

Igår var det ännu en slappedag för mig. Badade i min pool, som vanligt ;)

Sen var jag och badade i en å i närheten med husse och matte. Jag badade i en tunnel! Coolt :P

Sen på kvällen så började det blixtra och låta en massa, åska kallas det visst. Jag brydde mig inte alls, tyckte bara att det var roligt att sitta och kolla när det blixtrade ute, det blev jätteljust fast det var kväll! ;P Tyckte att det var lite häftigt faktiskt.

Sen hände en tråkig grej... Husse ramlade i källartrappan så att hans fot blev helt konstig. Den stod utanför benet på nåt sätt :S Han fick åka in till sjukhuset i en ambulans.

Ikväll ska han opereras, och sen ska han opereras en gång till - "på riktigt".

Av Grimm & Malin - 11 juli 2010 14:56

Igår var det kalas för lillmatte här hemma :) Jag är på kalas varje helg nu känns det som ;)

Det var supervarmt, men sån tur är så har jag ju min pool ;) Igår satte jag mig ner i den för att svalka ner mig, och sen la jag mig ner också haha :) Det var sköönt! Matte tog bilder, som kommer in nån gång ;)


Imorse var jag ute och gick med matte en runda, innan det hann bli såhär jättevarmt. Var inom och hälsade på farmor och farfar också, jag skrämde nog dom lite när jag kom in i deras hus alldeles själv ;)

Sen har jag inte gjort ett tugg idag, svalkat mig i poolen och sen i skuggan.

Nu ska vi snart hem till farmor och farfar igen för att familjen ska äta middag där idag. Jag får väl ligga i skuggan och sova ;)

 

Här är mina två absoluta favoritplatser just nu! ;)

     

Av Grimm & Malin - 9 juli 2010 20:20

Idag har det varit sådär jättevarm igen... Har ju inte orkat göra ett dugg! Badat lite i min pool har jag i alla fall gjort för att svalka mig lite. Och så har jag kommit på att man kan dricka ur vattenslangen när nån håller på att fylla min pool ;) Det är gott, men kul framför allt ;) Haha.

Nu ikväll så har jag varit ute och gått en runda med minimatte och matte :)


Och häromdagen så skulle matte klippa klorna på mig... Eller bara sporrarna, för de andra var inte så långa. Jag fick panik! Hatar från och med nu (eller då) att klippa klorna... Jag blev så rädd att jag kissade på mig! :( Men sporrarna blev klippa i alla fall till slut...

Det blir träning på det ofta nu för mattarna säger att de inte vill ha - en till - hund som är rädd för att klippa klorna...


Imorron fyller min lillmatte hela 19 år! :D

  

Ovido - Quiz & Flashcards