grimm

Alla inlägg den 6 juni 2010

Av Grimm & Malin - 6 juni 2010 15:05

Vet ni vad jag har hittat på idag? Jag har varit på Vinslövs byamarknad! Mattarna kände att det var dags för lite "seriös socialträning".

Vi åkte bil ner där, eftersom det var så varmt ute, och jag hade antagligen dött om jag varit tvungen att gå hem sen, typ ;) Det började med att jag fick se en massa karuseller, och människor. Hann inte mer än in på området förrän vi träffade en som skulle hälsa på mig. Först var jag lite rädd för karusellerna, men jag vande mig ganska snabbt.

Sen gick vi vidare, jag fick bland annat hälsa på en lite 8-veckors huskyblandning och en liten schnauszer. Plus att jag hälsade på en massa männsikor som tyckte att jag var jättesöt, och jätteduktig. Jag var till och med "känd" för att vara så duktig här hemma, eftersom jag inte går ut på vägen, fast vi inte har något staket vid uppfarten :) (De skulle bara veta... Jag har varit hos grannen idag!)

När vi gått där i typ 45 minuter så var jag så trött, och varm! Så vi åkte hem. Eller ja, först stannade vi på ICA och handlade, jag fick ett nytt ben :) Bara för att jag hade varit såå dukitg :D

Ovido - Quiz & Flashcards