grimm

Alla inlägg den 29 juni 2010

Av Grimm & Malin - 29 juni 2010 16:14

Igår på valpkursen fick vi testa på antingen personspår eller blodspår/eftersök. Jag och lillmatte valde såklart eftersök ;) Det var vi och 2 andra hundar som valde det.

Under tiden lillmatte och de andra la ut spåret i skogen så blev jag passad av en annan på kusen, och det gick bra. Jag skötte mig ;)

Det blev en ganska lång väntan för oss eftersom vi skulle gå nästa sist,men vi tränade lite olika grejer under tiden, och busade med de andra hundarna :)

Men till slut så var det min tur, och oj vad taggad jag var ;P Men när jag fick upp spåret så blev jag lite fundersam... Fattade ju inte vad det var riktigt. Men jag följde spåret, tappade bort det, men hittade det igen ;) När det var typ 3 meter kvar till "mål" så gav jag upp ett tag. Men till slut så fick jag upp spåret igen och hittade rådjursklöven! Och jag blev såå mallig, bar den med mig hela vägen tillbaka ;) Fick till och med ta med mig den hem, och visa den för husse haha ;)

Detta är absolut något som jag ska göra fler gånger :)


Idag har det inte hänt så mycket. Var ute och gick en liten runda innan idag. Men det är för varmt att göra något, 30 grader! Ligger bara i skuggan och sover ;)


Slänger in en gammal bild bara för att ;)

  

Ovido - Quiz & Flashcards