grimm

Alla inlägg under december 2010

Av Grimm & Malin - 4 december 2010 15:42

Nu har jag varit hemma hos mormor och morfar och busat med T-Son och Hazze. Och så har jag skällt ut några hästar.

Bilderna får tala för sig själva idag ;)


  


  


  


  


  


  

Vi lämnar inga spår efter oss!

Av Grimm & Malin - 4 december 2010 08:33

Efter lite morgonbus med katten känner jag att det snart är dax för resten av familjen att gå upp! Ingen annan verkar bry sig, så jag får väl ta tag i saken själv.

Idag, äntligen, ska jag hem till mormor och morfar och busa med T-Son! :) Kanske är Hazze också där så det blir lite bus med honom också. Känns som om jag inte träffat dom på flera hundår nu... Idag blir det fullt ös medvetslös!

Av Grimm & Malin - 3 december 2010 11:53

Jag har faktiskt inte bara en dålig ovana för tillfället (bita isönder saker...) utan jag har två! Men den andra är inte mitt fel egentligen, jag hänger liksom bara på.

Mellan 02.00 och 04.00 börjar hon, Vicki alltså. Hon är inte så tyst som hon ser ut, hon kan faktiskt låta som ett helt hunddagis, bara hon har tillgång till ett parkettgolv! Hon har sina knep (hon är inte riktigt så dum som hon ser ut heller, sorry Vicki). Hon har sina klor till sin fördel i detta fall. Springer fram och tillbaka i hallen, väcker mig och hoppas att vi ska få frukost. Men icke! Utslängda på kisserunda i trädgården av matte eller lillmatte blir det istället...

Sen klockan 05.00 börjar hon igen, och då får vi faktiskt frukost. Allt för att få tyst på hennes tassande.

Men hade jag fått bestämma så hade jag sovit länge. I alla fall tills klockan 7 kanske? Mer lagom i alla fall! Så snälla Vicki, om du läser detta, skaffa inneskor, eller sov längre! Du stör min skönhetssömn.


  

Av Grimm & Malin - 2 december 2010 16:53

Har blivit godissök idag också. Jag och Vicki är bäst på det måste jag säga ;)

Sen blev det en långpromenad med lillmatte.

Nu ikväll har hon även klippt klorna på mig. Eller ja, en klo. Små steg! ;) Hon hade kunnat klippa fler, men det var bara en som behövde klippas just nu, de andra sliter jag själv ner ;)

Av Grimm & Malin - 1 december 2010 12:37

Vad lyxigt jag har det. Från idag och 10 dagar framåt är lillmatte ledig! Egentligen ska hon ha den tiden till att plugga, men inte om jag får bestämma ;)

Idag har vi varit ute i snön och busat en massa. Vicki fick också chansen att vara med, men hon stod bara på trappan och surade i sitt "joggingbyxetäcke" haha.

När vi kom igen igen så var det nästan dax för mat. Men innan det blev det lite godissök. Jag trodde allt var godis, så alla småbitar av bark på golvet slank också ner. Men vad gör det? ;)

Nu är jag trötter. Här kommer några splitter nya bilder!


  


  


  


  


  


  

Ett litet äppel hängde kvar i vårt äppelträd. (Trotsade kylan på -14!)

Ovido - Quiz & Flashcards