grimm

Alla inlägg under juni 2010

Av Grimm & Malin - 19 juni 2010 18:18

Idag sov jag tills klockan 04.40 - sovmorron enligt mattarna ;) Jag har fått in en rutin att vakna redan vid 4 annars, och Vicki också. Lite väl tidigt tycker alla i familjen.

Innan lunch idag så var jag ute och gick med lillmatte, blev lite kontaktträning också på vägen :) Jag är bra på det, men ännu bättre när vi är på valpkursen ;) Konstigt tycker lillmatte eftersom där är en massa andra hundar som "stör"... ;)

Sen nu i eftermiddags så var minimatte ute och gick med mig en runda :)

När vi kom hem var jag supertrött, och sen blev jag ännu tröttare när det började regna, jag är en "väderhund" - trött när det är dåligt väder och pigg när det är fint väder ;)


Här kommer några bilder på mig från lillmattes student! :)

 

   

Av Grimm & Malin - 18 juni 2010 19:47

Idag har de börjat byta fönster hemma hos oss. Minimatte ville inte vara hundvakt till mig idag så jag fick följa med matte och lillmatte till "jobbet"! :) De är liksom ledare på "Summer Camp" för en massa ungar denna veckan. Idag skulle de testa på scoutning och ridning bland annat. Jag var bara med när de "scautade", men det var kul! Jag fick smaka krabbelurer och grillad korv ;) Och så blev det såklart en massa bus, så när jag kom hem så var jag helt slutkörd!

Har faktiskt inte orkat göra så mycket mer idag ;P Bilder från dagen kommer kanske imorron :)

Av Grimm & Malin - 15 juni 2010 19:43

Igår var det fjärde gången på valpkursen. Vi gick igenom lite kontakt, sitt och ligg i början - och jag var grym! "Tränaren" tyckte att jag och lillmatte var superduktiga :D Kul att höra :)

Sen gick vi igenom lite "stanna" och så fick jag springa lös också för att vi skulle öva inkallning, båda sakerna gick bra ;)

Nästa gång ska vi få testa på att gå över lite hinder/ramper osv, och så ska vi testa hur vi reagerar på skott... Vi får väl se hur det går då.


Idag har det ösregnat större delen av dagen, men jag och minimatte var ute och gick en runda ändå, sen var jag ute och gick med matte för att tag sen igen :) Men nu är det fint väder igen, och det gillar vi! ;)


 

Av Grimm & Malin - 14 juni 2010 18:26

Nu ska jag snart åka iväg på valpkurs, del 4 ;)
Hinner inte skriva så mycket mer idag. Har varit hemma med minimatte i förmiddags, vi var ute och gick på slingan med hennes kompis. :)

Av Grimm & Malin - 12 juni 2010 20:44

Igår tog lillmatte studenten, så det var fest här hemma hela kvällen och natten ;) Jag var vaken hela dagen, sov en stund på kvällen, sen var jag vaken tills alla gick och la sig vid 03.00 på natten :O

Jag brukar ju vara ute vid 04.30 på morgonen och kissa och äta frukost, men imorse vaknade jag inte förrän 08.30 Mattarna tycker att jag ska fortsätta med det ;)

Jag hade i alla fall kul igår, busade en hel del med Adina som är 3 år gammal, full fart!


Nu ska jag ut och gå, och imorron ska jag till motmot och morfar och busa med T-Son :)

Av Grimm & Malin - 10 juni 2010 16:06

Det tråkiga vädret är tillbaka... Bu på det.

Jag och lillmatte var ute och gick en liten runda innan idag när det regnade ute, men jag brydde mig inte så värst mycket - jag gillar ju vatten. Jag är ju en retriever för katten! ;) Oj, det rimmade visst, hihi :)

Annars har jag mest tagit det lugnt idag. Kollat på när familjen städat inför lillmattes student imorron. Då får vi en massa gäster! Tror att det blir kul :)

Av Grimm & Malin - 9 juni 2010 20:56

Idag har jag varit hemma hos mormor och morfar och busat med T-Son :)

Jag har även kollat på en traktor när den körde runt lite, men jag blev inte ett dugg rädd ;)

När jag åkte hem så spydde jag i bilen - mindre bra. Alla tror att jag åt något konstigt hos mormor och morfar, men det är ju bara jag själv som vet, hehe ;) Men nu mår jag bra igen :)

Av Grimm & Malin - 8 juni 2010 17:47

Idag har jag varit hemma själv med minimatte ganska mycket. Vi har inte hittat på något speciellt. Innan lillmatte stack hemifrån så var vi ute och gick en runda :) Jag måste erkänna att jag är superduktig på "kontakt" nu, jag kollar upp nästan hela tiden, och läänge! :)

Igår på valpkursen så började vi träna lite inkallning. Ledaren hade mig och lillmatte som försökskaniner. Jag var bäst, och alla trodde att vi hade övat jättemycket på det innan... Men det har jag ju inte ^^ Lillmatte blev också lite chockad, hehe. Sen gick vi ju egenom klicker, och där fick jag också visa lite :)


Förresten så måste jag säga grattis till lillmatte som tog körkort idag :D Så nu kan hon skjuta mig till valpkursen ;)

 

Ovido - Quiz & Flashcards