grimm

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Grimm & Malin - 9 maj 2010 15:13

Nu är jag hemma från mormor och morfar. Blev en massa bus med T-Son kan ni tro! Nu är jag helt slut, kommer nog att sova resten av dagen, plus hela natten.

Bilderna får tala för sig själva idag.

 



 

 

  Jag hälsade på katterna också förresten :)

Av Grimm & Malin - 9 maj 2010 12:05

Igår fick jag vara hemma själv, med Vicki, ganska mycket. Familjen var ju på konfirmation. Men de var hemma hos mig typ varannan timme i alla fall, så att jag fick rasta av mig rejält. Sara och Ida hängde med hem en gång och hälsade på mig för första gången. Vi var ute och gick i parken, och Sara sprang med mig en massa. Plus att jag fick busryck i trädgården sen. Jag var ute i säkert minst en halvtimme :) Sen åkte de iväg igen.

Då var jag så toppad att jag fick för mig att välta ut vattnet, och börja tugga lite på underlägget, som är under vattenskålen. Kul tyckte jag, men inte matte när hon såg det sen...

Jag var även med en runda på själva festen, så att alla fick hälsa på mig :) Men sen fick jag åka hem igen... Lika bra det kanske.


Idag ska jag följa med hem till mormor och morfar. Blir väl lite bus med T-Son eller Hazze, om han är där :)

Sen har lillmatte fått för sig att vi ska in i parken och öva lite inkallning, vad nu det är. Hon tycker i alla fall inte att jag är så bra på det... Men jag ska bli!

Ovido - Quiz & Flashcards