grimm

Alla inlägg under januari 2011

Av Grimm & Malin - 22 januari 2011 13:19

Gissa vilka som blev glada igår när matte tappade en mjölkkartong i golvet! ;) Ja, inte var det matte i alla fall!



    


    

Pysen anlände nästan försent till mjölkkalaset.  

Av Grimm & Malin - 21 januari 2011 13:55

Vilket perfekt väder! Var ute och gick med lillmatte en runda, och det var riktigt varmt i solen fast det bara är runt 0 grader. Träffade farmor också som satt vid huset och "solade" ;)


På söndag ska jag äntligen få träffa syrran igen :) Vi ska gå slingan!


  

Av Grimm & Malin - 20 januari 2011 16:44

Idag var jag och Vicki riktiga sjusovare! Eller, det beror på hur man ser på det ;) 05.38 ringde klockan i mitt huvud. Och då är det bara mat som gäller för mig och Vicki. Och det blev frukost, precis som vi ville. Mattarna är en aning trötta på oss, men vi håller sånt oväsen (tassar och gnäller) att de tvingas upp! ;P


Nu ska jag snart ut och gå en runda med lillmatte tror jag!

Av Grimm & Malin - 19 januari 2011 13:16

Nu har lillmatte anmält oss till aktiveringskursen till våren! :) Får bara hoppas att tillräckligt många anmäler sig nu så att den inte blir inställd... Men det får vara max 8 stycken, så det ska nog bli av. Vet inte när den börjar än, men förhoppningsvis i mars/april kanske? Kul ska det bli i alla fall!

Av Grimm & Malin - 18 januari 2011 19:15

Här kommer dagens sökfilm :) Som sagt - idag tog det längre tid för mig att hitta repet. Kan bero på alla rådjursspår också :P


Av Grimm & Malin - 18 januari 2011 15:48

Jag har varit i skogen och spårat med lillmatte idag också :) Idag var det lite klurigare, och det tog lite längre tid för mig att hitta repet. Det kommer in en film här på bloggen ikväll :)


Nu kommer äntligen bilderna som jag lovade, på mig, Alfons och Ricco!


Söte Alfons :)  

  

Jag och Alfons.

  

Sniffpatrullen! Tripp, trapp, trull ;)

  

:)

Av Grimm & Malin - 17 januari 2011 18:09

Jag och lillmatte sitter och planerar vilken kurs vi ska gå till våren. Just nu står det mellan en grundkurs i Rallylydnad eller en Aktiveringskurs - och det lutar mer åt aktiveringskursen, jag kommer nog att tycka att den är roligare. Verkar vara mycket spårning osv :) Den är för Roger som vi gick valpkursen för, och det är ju här i Vinslöv också.

Nån mer som ska gå nån rolig kurs till våren? Kanske någon som till och med vill haka på oss i aktiveringskursen? Alltid roligare när man känner någon ;)


Här kan ni läsa mer om kursen förresten: http://www.rogeraberg.se/hundkurser/aktiveringskurs/

Av Grimm & Malin - 17 januari 2011 14:12

Nu har jag kommit hem från en riktig spårpromenad med lillmatte! Jag fick söka upp mitt rep några gånger, och sen blev det några godissök :) Nu är jag trött som bara den.

Och jag har ju glömt bort att berätta att jag inte blir halt längre! Skönt. Nu kan jag springa på som vanligt igen :)

Här kommer en film från idag, när jag söker godis i skogen :)


Ovido - Quiz & Flashcards