grimm

Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av Grimm & Malin - 16 augusti 2010 14:45

Vet ni vad lillmatte gjorde igår? Hon anmälde mig till en utställning! Den är på Örenäs slott, jag vet inte var det är, men jag få ju skjuts dit så strunt samma. Men sen var det ju det här med mitt ben... Om jag fortfarande är halt då så skiter det ju sig - då kan jag inte vara med och ställas ut. Men det är ju några veckor kvar, så vi håller tummarna för att jag är friskt i mitt ben då :)

Och idag fyller jag och mina syskon 6 månader! Tänk - ett halvt år. Tiden går fort när man har roligt (och när man växer) ;)

Här kommer några bilder från 9 veckor tills nu :)



     


  


  


  


  

Av Grimm & Malin - 16 augusti 2010 11:32

Ojoj vad det har åskat och regnat inatt! Jag har aldrig brytt mig om när det åskar, häromdagen låg jag själv i vardagsrummet och tuggade på ett ben när det dundrade på ;) Medan mattarna var i ett annat rum och kollade in blixtarna.

MEN inatt så kom det en riktig smäll, så jag var tvungen att krypa upp i mattes säng (för att kolla så att hon inte blev rädd, bara därför...)


Jag har börjat dagen med att busa lite med Pysen ;) Han håller på att tuffa sig mot mig hela tiden - han tror att han är större än mig. Men jag tycker bara att det är roligt :)


Här var vi näästan lika stora, men nu är jag ju "en aning" större ;)

  

Ovido - Quiz & Flashcards