grimm

Alla inlägg under maj 2010

Av Grimm & Malin - 14 maj 2010 17:48

Idag har jag busat med Mollie, som är en liten cavalier :) Eller, hon ville inte busa så mycket med mig... Synd tyckte jag.

Men innan hon kom så badade jag - igen! Känns som jag gör det varje dag nu. Men det gör jag inte. Och jag får ju skylla mig själv lite också, hehe. Men jag är bra på att bada nu. Sitter ner så fint nästan hela tiden :)


Bild på mig från igår. Älskar det långa, tjocka gräset! Men nu har husse klippt det.. :(

 

Av Grimm & Malin - 13 maj 2010 14:53

Jag har ju glömt att berätta om när jag var i skogen i förrgår med husse, matte och lillmatte! Vi gick där en liten runda, och jag nosade på bland annat vildsvinsspår och rådjursspår :)

Sen när vi var på väg hem igen, så såg vi först en rådjursbock. Den stod bara stilla och tittade på oss. Sen, bara några meter längre fram, så stod där en älg bara typ 8 meter från bilen! :O Och lite längre bort stod mamman till den. Dom gick in i skogen och ställde sig bara och tittade på oss dom också. Det var häftigt!

Tyvärr så hade vi inte nån kamera med oss denna gången... Så typiskt!


Idag är det en sån där tråkig dag igen. Jag är nog en "väderhund" tror lillmatte. För nu när det varit så trist väder, så har jag bara velat sova hela tiden. Jag vill knappt gå ut för att kissa.

Dock så har jag varit ute rätt mycket idag ändå. Husse och farfar lägger mur, och de har väsnats en massa med nån sorts slip eller såg. Det kom gnistor, och det tyckte jag var jätteintressant! Låg bara och stirrade på dom.


Jag bjuder på en knasig bild på mig och T-Son ;)

 

Av Grimm & Malin - 12 maj 2010 18:08

Usch, idag har det varit en såndär tråkig dag... Det har regnat exakt hela dagen, och inte så lite heller! Så jag har knappt kunnat vara ute och lekt nånting idag... Lillmatte var ute å gick med mig en runda, mellan regnskurarna. Det är kanske inte så kul när det regnar, men vattenpölarna är jätteroliga!

Och så har vi ju tränat lite inomhus också.


Nu ska jag ut och gå med matte och minimatte, för nu regnar det minsann inte längre!


Favorit i repris ;)

 

Av Grimm & Malin - 11 maj 2010 14:47

Det gick bra hos veterinären igår :) Både för mig och Vicki. Jag kände ingenting av sprutan, beror nog på att jag fick en massa godis samtidigt ;) Men så hade jag fått en liten öroninflammation, så nu ska jag ha örondroppar i några dagar...

Och Vicki väger bara 5.4 kg nu :) När hon började banta vägde hon 8.2 kg :O Veterinären sa att hon var lagom nu :) Bra va?

Jag fick även nytt foder, eftersom jag får lite klia och blir dålig i magen av det jag hade innan... Hoppas det blir bättre nu.


Idag hade jag vält ut vattenskålen igen :) Och det blev lillmatte som fick torka upp det igen.


Imorron är både matte och lillmatte lediga, så då hoppas jag att vi hittar på nåt kul! Och sen är ju alla lediga torsdag till söndag :)

Av Grimm & Malin - 10 maj 2010 14:18

Idag har jag hittat på lite hyss igen. Jag tycker att det är kul att välta ut vattenskålen har jag kommit på!

Lillmatte kom hem tidigt och fick torka upp allt, hehe. Sen gick vi in i parken och tränade lite allt möjligt. Lite inkallning och lite "stanna". Det gick faktiskt bra :) Sen tränade vi lite sitt, ligg och rulla runt också, men det kan jag ju i stort sett redan.


Och vet ni vad! Nu kan jag inte vara ute själv längre :( Farfar har varit här idag och tagit bort staketet runt halva trädgården... Han och husse ska liksom lägga en "mur" där istället. Och tills dess får någon vara med mig när jag är ute, så att jag inte springer ut på gatan.


Ikväll ska jag till veterinären och få en spruta! Har hört att det inte är så kul alltid, men sist jag var hos veterinären var jag superglad. Så det kommer jag nog vara denna gången också. Vick ska med och väga sig också (hon bantar, haha). Men hon kommer inte att vara till så stor hjälp, hon är ju rädd!

Jag fick till och med bada igår bara för att jag skulle till veterinären. Men i och för sig så behövde jag nog det efter allt bus med T-Son igår, plus grävandet ;) Jag var inte så fin efter det...

 

Av Grimm & Malin - 9 maj 2010 15:13

Nu är jag hemma från mormor och morfar. Blev en massa bus med T-Son kan ni tro! Nu är jag helt slut, kommer nog att sova resten av dagen, plus hela natten.

Bilderna får tala för sig själva idag.

 



 

 

  Jag hälsade på katterna också förresten :)

Av Grimm & Malin - 9 maj 2010 12:05

Igår fick jag vara hemma själv, med Vicki, ganska mycket. Familjen var ju på konfirmation. Men de var hemma hos mig typ varannan timme i alla fall, så att jag fick rasta av mig rejält. Sara och Ida hängde med hem en gång och hälsade på mig för första gången. Vi var ute och gick i parken, och Sara sprang med mig en massa. Plus att jag fick busryck i trädgården sen. Jag var ute i säkert minst en halvtimme :) Sen åkte de iväg igen.

Då var jag så toppad att jag fick för mig att välta ut vattnet, och börja tugga lite på underlägget, som är under vattenskålen. Kul tyckte jag, men inte matte när hon såg det sen...

Jag var även med en runda på själva festen, så att alla fick hälsa på mig :) Men sen fick jag åka hem igen... Lika bra det kanske.


Idag ska jag följa med hem till mormor och morfar. Blir väl lite bus med T-Son eller Hazze, om han är där :)

Sen har lillmatte fått för sig att vi ska in i parken och öva lite inkallning, vad nu det är. Hon tycker i alla fall inte att jag är så bra på det... Men jag ska bli!

Av Grimm & Malin - 7 maj 2010 17:32

Fy vilket väder det är! Det är knappt så att ens jag vill vara ute :(

Idag har det varit en sån dag då det inte hänt så mycket kul. Har mest varit inne hela dagen, förutom korta rastningar såklart.

Nu ska jag träna lite igen :)

Lillmatte hälsar att det kanske inte blir något skrivet här imorron, för familjen ska på konfirmation. Bara så att ni vet ;)

Ovido - Quiz & Flashcards