grimm

Alla inlägg under maj 2010

Av Grimm & Malin - 6 maj 2010 13:49

Idag var det lillmattes tur att gå upp tidigt med mig och Vicki. Först ut, sen mat, sen ut igen och hämta tidningen till husse! Jag är riktigt bra på att hämta tidningen kan ni tro! Men imorse så var han i duschen när jag skulle ge den till honom, och jag hittade ju inte honom. Då fick lillmatte hjälpa mig att lägga upp den på köksbordet.


Nu är jag jättetrött, ligger och sover i hallen (samtidigt som jag skriver här! Undrar hur jag gör...) Lillmatte vet inte om matte var ute och gick med mig när hon var hemma på lunchen, men hon tror det eftersom jag är så trött. Jag tänker då inte berätta något för henne ;)

När jag vaknar så ska vi träna lite "ligg" :)


På denna bilden så lyckades vi se lite konstiga ut alla tre :) Hehe


  Jag och Pysen är nästan bästisar nu. Men häromdan fick jag en smäll på örat av honom! :(

Av Grimm & Malin - 5 maj 2010 18:47

Idag har jag åkt bil in till stan. Där fick jag följa med in på DjurMagazinet :) En massa roliga saker att lukta på kan ni tro! Jag testade några halsband där. Mattarna tycker att jag behöver ett nytt nu när jag börjar bli större. Det jag har (som är ett av Vickis) börjar bli för litet dessutom. Så efter mycket velande från matte så fick det bli ett enkelt brunt halsband, som man kan spänna ut när jag växer. Sen när jag slutar växa så ska jag få ett riktigt snyggt säger dom. Då vill jag ha ett med äka diamanter och guld! Man kan ju alltid hoppas.

Inne i affären så hade de en ramp, med rutor på typ. Lite svårt att förklara. Men den gillade jag i alla fall inte att gå på! Den var läskig. Men jag klarade det, såklart ;)

Matte och lillmatte tycker att det var bra miljöträning för mig, det tycker inte jag. Punkt slut. 


Jag fick ett ben också idag! Och kolla vad skitig jag är på benen... så är det när man gillar att gräva och tugga på ben.

 

Av Grimm & Malin - 4 maj 2010 15:25

Var ute och gick med lillmatte och Vicki för ett tag sedan. Vi träffade en massa männsikor som tyckte att jag var söt! Jag säger inte emot... ;)

Mattarna har börjat vänja sig vid att det kan ta upp emot en timme, bara att gå runt kvarteret! Alla vill hälsa på mig.

När jag kom hem så slängde jag mig under enen på vår tomt och började gräva! Jag gillar att gräva ;) Tur att det inte är lerigt ute, då hade jag blivit fin! Eller inte...


Här är en av mina "grävplatser" :)

 

Av Grimm & Malin - 3 maj 2010 17:53

Börjar berätta lite om gårdagen, del 2 ;)

När matte och minimatte var ute och gick med mig på kvällen, så träffade jag Ricco, vår "nästan grannes" cockerspaniel :) Ni kan tro att vi sprang! Och sprang, och sprang ;) Hoppas jag får busa med honom fler gånger!


Idag behövde jag inte vara hemma själv så länge, typ 45 minuter bara. Lillmatte slutade tidigt. Men förresten så är jag riktigt bra på att vara hemma själv nu. Innan gnällde jag som bara den när jag lämnades, men nu lägger jag mig bara i min korg och somnar :) Jag  vet ju att jag inte behöver vara själv så länge.


Dessutom kan jag näästan "ligg" nu, eller... jag lägger mig i alla fall ner när jag ska ta godisen. Och det är så man ska göra säger lillmatte. Slutdatum är den 24:e maj, så jag har ganska gott om tid på mig att lära mig det helt. För jag ska klara det till dess!  

Av Grimm & Malin - 2 maj 2010 16:13

Idag har jag bland annat varit hemma hos farmor och farfar :) Farfar tog fram bollen till mig, och vattenslangen! Men jag tyckte inget av det var så värst roligt idag. Jag var väl inte på bushumör bara.

Och det är fint väder idag, så jag har varit ute och gått ett par rundor också. Nu börjar jag orka gå lite längre :)


Och alldeles nyss gjorde jag något som jag inte gjort innan! Matte klippte klorna på mig! Jag var ganska lugn, men pep till rätt rejält en gång. Bara varnade matte att hon inte skulle klippa i pulpan, och det gjorde hon ju inte heller.

Sen klippte hon Vickis klor också, på framtassarna. Hon hatar verkligen det. Hon får panik! Därför får hon gå till veterinären för att klippa klorna, och så ska det inte bli för mig. Men idag gick det som sagt att klippa lite i alla fall.


 

Av Grimm & Malin - 1 maj 2010 16:07

Idag har jag varit hemma hos Helene och Peter och hälsat på minsann :) Jag fick jordnötter av dom, så nu är vi bästisar!

Sen åkte vi hem till mormor och morfar. Dom har inte träffat mig på 2 veckor typ, så de tyckte att jag hade vuxit jättemycket! Och det har jag ju faktiskt gjort :)

Jag busade en massa med deras hund, T-Son. Men han blev trött ganska snabbt, dålig kondis säger jag bara! Jag bara sprang runt runt och runt. Slog till och med huvudet i bordet. Nockades "medvetslös" i typ 0.02 sekunder, sen var det full fart på mig igen. Synd att lillmatte glömde sin kamera hemma, annars hade ni fått "busbevis"!


Igår började jag lära mig att stänga dörrar. Jag lyckades en gång faktiskt! Jag ska nosa på en liten lapp, och då får jag godis. Nu ska jag bara lära mig att putta lite hårdare, sen kommer jag att bli dörrstängarexpert :)


Här får ni se en liten, gammal, bild på T-Son.

 

Ovido - Quiz & Flashcards