grimm

Alla inlägg under augusti 2010

Av Grimm & Malin - 21 augusti 2010 13:13

Nu ska jag ut och gå en liten runda med matte, minimatte och husse. Husse ska åka rullstol eftersom han brutit foten, och han orkar inte gå så långt med kryckorna, haha :)

Sen ska familjen hem till farmor och farfar och äta grillat! Jag hoppas (och tror) att jag få följa med, får kanske till och med smaka en bit? ;)


Lillmatte har inte tagit några bilder på mig på ett tag (sen valpträffen för en vecka sen) så det är därför det är lite tråkiga inlägg nu, med gamla bilder eller inga alls. Jag ska skälla lite på henne så kanske det kommer in några nya bilder redan ikväll! :)


  


Av Grimm & Malin - 20 augusti 2010 16:23

Börjar redan tröttna på dom orden. Har tränat lite inför utställningen idag, bara lite men jag är redan trött på det. Dock så tycker lillmatte att jag börjar bli riktigt bra på att stå fint nu. Nu är det ju bara att hoppas att jag kan vara med på utställningen, så att jag inte anstränger mig helt i onödan ;) Det vore ju onödigt.

Av Grimm & Malin - 20 augusti 2010 12:28

I förmiddags så ringde minimatte till lillmatte och ville låna mig för att de hade en tävling på skolan. De hade en sån lek där man skulle samla in en massa olika grejer som var uppskrivna på ett papper. En sak som de skulle ha med var ett husdjur (jag).

Minimatte och hennes kompis kom hit och hämtade mig, och lillmatte hängde med för att ta hem mig sen igen. När vi kommer fram så står alla 4 klasser av 8:or och tittar på mig! Minimattes klass, 8c, vann - säkert tack vare mig! ;)



Av Grimm & Malin - 19 augusti 2010 19:17

Nu har vi varit hos veterinären. Jag gillade inte att gå upp på vågen, men när jag väl gick upp på den så stannade den på 28 kilo! Kan det vara därför mattarna inte vill ha mig i knät längre? Kanske, men jag jag kommer att fortsätta vara en "liten" knähund!

Vicki fick lugnande för att de skulle klippa klorna. Det gick bra, men hon var lite vinglig när hon skulle gå sen igen ;) Men nu håller hon på att kvickna till :)

Av Grimm & Malin - 19 augusti 2010 15:56

När lillmatte kom in på bloggen imorse så fick hon en liten chock ;) Igår hade jag haft hela 26 besökare! :O Jag tycker att det är supermånga! Kul att ni har hittat hit, och hoppas att några av er hälsar på här igen ;) Redan nu verkar det som det är runt 8 stycken som följer min blogg, och det är ju kul! :D


Nej, nu ska familjen äta, sen ska matte, lillmatte, Vicki och jag in till veterinären. Nej, jag är inte sjuk eller nåt ;) Vicki ska klippa klorna och jag ska bara dit och vägas (och vara moraliskt stöd till Vicki) ;)


  


Av Grimm & Malin - 19 augusti 2010 11:45

Jag och lillmatte har börjat dagen med lite utställningsträning. Jag hoppas ju att jag ska kunna vara med på utställningen i Landskrona (på Örenäs slott). Jag ställde upp riktigt snyggt en gång i alla fall ;) Sen blev jag lite distraherad så då var det inte kul längre. Så vi tränade lite vanliga kommando som "stanna" och "ligg". Dom sitter som en smäck nu! Men vad gör man inte för godis? :P


Nu har jag suttit här å försökt hitta hundarna som skäller, lillmatte har tittat på några agilityfilmer. Hundarna är varken bakom eller under datorn, hm... Och jag fattar inte hur de kan vara inuti den :/ Jag har gett upp letandet nu i alla fall. Kanske hittar jag dom senare.

Av Grimm & Malin - 18 augusti 2010 12:38

Jag har nyss kommit hem från en promenad med lillmatte. Innan haltade jag knappt någonting, så det blev en lite längre runda i skogen idag (längre runda = 20 minuter, innan har jag ju inte fått gå alls knappt...). Jag luktade på träd och åt björnbär ;) Och så tränade vi lite "stanna" också :)

När vi kom ut ur skogen, och hade typ 300 meter kvar hem, så började det regna! Och inte så lite heller. Jag brydde mig intye så mycket, men lillmatte gillade det nog inte ;)


  


Idag har vi börjat tömma familjens stora pool. Farfar har varit här och hjälp till. Han la slangen, som pumpar ut vattnet, på vår uppfart. Det var smart tänkte han - och jo, det är det ju. Men jag som älskar vatten tyckte att det var superbra! Matte hittade mig liggandes mitt i vattenstrålen innan! Jag tyckte det var skönt att svalka mig där (trots att det inte är så varmt ute). Men sen fick jag minsann inte ligga där mer... Sånt får man ju vara beredd på när man har en golden ;)

Av Grimm & Malin - 17 augusti 2010 11:39

Som ni kanske vet så är kloklippning bland det värsta som finns! Matte och lillmatte har fått hjälpas åt att hålla fast mig/klippa klorna eftersom jag fått panik.

Men igår när jag och lillmatte var själva hemma så fick hon för sig att testa själv. Och gissa vad? På nåt sätt så lyckades hon få mig att vara lugn, och klippte några klor på framtassarna! Det visade sig att det inte var så farligt trots allt :)


Idag kommer det att bli en riktig slappedag. Vädret är inte det bästa idag nämnligen - ösregn. Och såhär ska  det visst hålla på har jag hört. Det blir inneaktiviteter för hela slanten idag - med minimal utevistelse om jag får bestämma! Jag gissar att mattarna inte heller är så pigga på att gå ut i ösregnet, bra ;)


   En av dagens aktiviteter?

Ovido - Quiz & Flashcards