grimm

Alla inlägg under augusti 2010

Av Grimm & Malin - 10 augusti 2010 12:34

Igår gick hela familjen upp jättetidigt, bara för att mattarna skulle till Ullared med farmor och farfar.

Jag och Vicki fick vara hemma med husse, vilket innebar en riktig slappedag (vilket iofs var bra för mig och mitt ben..) Men mormor och morfar var här en runda på dagen och hälsade på :)

Och mattarna hade köpt en massa roligt till mig som jag fick när de kom hem. Till exempel en pipleksak, märgben, en massa "vanliga" ben, ett halsband och en sorts kräm för mina torra tassar :)


Idag har det inte heller hänt så mycket än. Jag har badat lite i min pool och tränat lite med lillmatte :) Jag är ju fortfarande halt så det blir inga roliga promenader :(

På lördag är det valpträff! Får hoppas att jag är tillräckligt bra i mitt ben, så att jag i alla fall kan hänga med på tipsrundan :)


Av Grimm & Malin - 8 augusti 2010 13:25

Idag fyller husse år, så grattis till honom! :) Han har fått ett hemmabiosystem och en jacka av mattarna, och så har jag hämtat snus till honom, plus aftonbladet :) Mina presenter var nog bäst!

Snart kommer mormor, morfar, Sanne, Gert och Feffe hit för att äta lite tårta och lämna presenter :)

Jag har nyss busat lite med Bonkey, lillmattes kanin. Vi kommer bra överens ;) Han har så mjuk och fluffig päls som är mysig att vila nosen på haha ;)


Av Grimm & Malin - 7 augusti 2010 20:05

Nu fungerar internet här hemma igen :) Så nu blir det fler blogginlägg igen ;)

Dock så finns det inte så mycket att skriva här... Jag är fortfarande halt (dock inte lika mycket som innan) så det blir bara korta promenader för min del nu :/ Skulle varit såå roligt om jag hde fått komma ut och spåra eller något annat roligt! Men jag får ta det lugnt tills jag är helt "frisk".

Om en vecka är det valpträff, men jag kommer nog inte att få busa med mina syskon :( Men jag får ju hälsa på dom i alla fall :D


Imorgon fyller husse år! Helene, Peter och Sara var här nyss och lämnade en present till honom. Vad ska jag ge honom då? Jag får väl hämta hans snusdosa eller nåt - det gjorde jag idag till honom, och då blev han glad ;)

Nu ska jag gå och träna lite trix med lillmatte! Ses imorron :)


Jag har i alla fall fått bada i min pool idag, alltid något ;)

  

Av Grimm & Malin - 5 augusti 2010 14:01

Idag har husse opererats igen, men nu hoppas vi att det blir bra :) Han kommer hem imorron om allt går som planerat.

Övriga familjen var i stan idag, så jag och Vicki fick vara hemma själva. Har inte varit själv hemma på hela sommaren (nästan). Men det gick bra :) 

Av Grimm & Malin - 2 augusti 2010 12:39

Våran dator därhemma funkar inte just nu, så dt lär nog inte bli några intressanta inlägg på ett par dagar (minst) i alla fall... Just nu bloggar jag från farmor och farfars dator. Men håll ut!


Hittade dessa bilderna på deras dator ;) Ett par månader sen typ :)

    

Av Grimm & Malin - 1 augusti 2010 15:46

Idag fyller farmor år :) Lillmatte och minimatte åkte hem till henne redan klockan 9 imorse för att lämna paketen från farfar, som minimatte hade slagit in ;) Vicki fick också följa med, men inte jag...

Familjen ska nog snart dit för att käka lite tårta, men då får jag ock Vicki stanna hemma tror jag.

Annars har det inte hänt nåt speciellt idag... Husses jobbarkompis var här en runda och hälsade på innan.

Jag är liite bättre i mitt ben idag också, så det går på rätt håll i alla fall :)


Typ 2 månader gammal bild - wow vad jag har växt! :O

  

Ovido - Quiz & Flashcards