grimm

Alla inlägg under september 2010

Av Grimm & Malin - 9 september 2010 18:02

Var ju iväg och trimmades igår. Fick stå uppe på ett litet, högt bord som skakade (eller egentligen var det mina ben som skakade, det var ju läskigt!) Där fick jag stå uppställd under tiden hon klippte mig och höll på. Men det gick bra :) Så nu har jag ingen fin man kvar på bringan, och min svanstipp är kapad. Det är visst så man ska se ut på utställningar...

Sen fick jag träffa min pappa! Stor var han ;) Och fin :)

Ni får se bilder imorron, lovar!

Av Grimm & Malin - 8 september 2010 17:39

Har nyss kommit hem från en promenad med lillamatte. Ni kan tro att det fanns mycket lukter i skogen idag!

Det började med att jag åt lite björnbär, som vanligt. Sen fick jag upp ett intressant spår som jag följde några meter på stigen - sen gick det rätt in i en massa buskar. Sån tur var så va jag kopplad, för nån meter ifrån mig så var där en katt! (Vilket lillmatte inte upptäckte förren efter en lång tid, så katten måste ha varit rätt skraj) Men det var ju tur att den inte anföll mig ;)

Sen gick vi vidare, jag åt lite mer björnbär, busade i sanden på lekplatsen, och tränade på att gå fint. Det funkar för det mesta, men jag får mina ryck liite för ofta tycker lillmatte... hehe.


Nu ska jag snart åka iväg för att trimmas!

Av Grimm & Malin - 8 september 2010 13:28

Ikväll ska jag iväg till en som ska klippa min päls, eller trimma som det kallas. Fattar inte vad det ska vara bra för? De säger att jag ska bli snygg tills på lördag - men är jag inte redan det eller? :O Taskigt.

Men där jag ska trimmas, på kennel Goldfashion, där bor min pappa Diesel! :) Så jag ska nog få hälsa på honom ikväll, kul!


Min snygga pappa! :)

  

Av Grimm & Malin - 7 september 2010 14:40

Usch vilket väder... Igår var det jättevarmt och soligt, och idag är det kallt, mulet och blåsigt...Jag gillar inte det!

Men jag ska snart ut och gå med lillmatte i alla fall, är ju så illa tvungen. Hon kan ju ta på sig en tjock tröja, det kan ju inte jag precis. Skulle ju se snyggt ut.

Nej, nu ska jag vara macho och ta på mig halsbandet och dra ut i stormen!

Av Grimm & Malin - 6 september 2010 17:47

Idag är det jättefint väder ute, så direkt när lillmatte kom hem från skolan (efter att hon ätit) så drog vi ut på en promenad i solen!

Och idag fick vi vårt nummer och lite info om hundutställningen på Örenäs! Vi har nummer 12 :)

Av Grimm & Malin - 5 september 2010 17:10

Jag, Vicki, Pysen och lillmatte har varit hemma hos farmor och farfar nästan hela eftermiddagen! Jag busade med farfar, och så lyckades jag charma in mig hos farmor ännu mer! Hon gav mig en massa komplimanger - sa att jag var fin, duktig, lugn och söt! Men Vicki är ju fortfarande hennes favvo...


Här kommer några bilder från utställningen igår :)


 


    

Testar mitt nya utställningskoppel.


    


  

Här lär jag mig att det inte är så smart att dra när man har sånt koppel...

 

  

F&F

Av Grimm & Malin - 5 september 2010 12:14

Igårkväll var jag ju supertrött, men orkade ändå med att gå en låång runda med lillmatte. Jag tror aldrig att jag gått så långt faktiskt. Har ju inte kunnat gå på långpromenader för att jag har varit halt, men nu är jag helt haltfri (om jag inte får för allvarliga busryck...)


Idag ska familjen på kalas, men lillmatte ska stanna hemma och passa mig och Vicki :) Vi ska gå till farmor och farfar en runda.

Men först ska vi ut och gå!



Och visst ja! Matte ska anmäla mig till en till utställning idag! På sista anmälningsdagen och allt... Gröngölingen heter den, är i Hässleholm - nära och bra! Det gäller att passa på att va med på utställningar som är nära, och inte så stora tycker lillmatte ;)

Av Grimm & Malin - 4 september 2010 14:49

Nu är jag hemma från utställningen, eller, jag har varit hemma i ett par timmar nu ;)

Jag blev helt toppad när vi kom fram - där fanns ju så mycket intressant! Hundar, människor och en massa lukter.

När vi kom fram så mötte vi Lotta och Mira, min syrra och hennes matte, som också hade bestämt sig för att åka dit och titta lite :) Kul att träffa syrran igen, och nästa helg träffas vi också. Då ska vi ju vinna på Örenäs ;)


När vi gått runt lite och tittat så lugnade jag ner mig lite, sån tur var ;) Lillmatte tyckte att det var dumt att de inte anmält mig dit ändå, för det var bara 2 stycken hanar som tävlade i min klass! Jag hade ju vunnit lätt :P

Innan vi körde hem igen så köpte mattarna ett nyss utställningskoppel till mig (de hade nog köpt fel innan, hopps) och så fick jag en köttbulle!

Nu är jag helt slut! Kommer att sova gott inatt ;)


Syrran och jag på valpträffen :)

  

Ovido - Quiz & Flashcards